שומר טחון - 100 גרם זרעי השומר מומלצים כתוספת למאכלי קטניות, מרקים, תבשילי בשר ועוד. השומר מרגיע שיעול ומוריד חום. מומלץ להשתמש בזמן הצטננות ולטיפול בדלקת גרון. מכיל ויטמינים, שמנים נידים, נוגדי סרטן מינרלים ועוד. ₪6 כמות: הוסף לסל Ship to בחר ארץ אור יהודה אשקלון פתח תקווה קריית אונו קריית גת רמת גן רחובות גיבתון גן שלמה כפר ביל"ו גבעת ברנר סתריה נצר סרני קרית עקרון ישרש גאליה נס ציונה נען גני יוחנן בית עובד רמות מאיר עיינות אירוס מזכרת בתיה בית אלעזרי בית חנן יציץ מצליח כפר הנגיד בית גמליאל באר יעקב רמלה יבנה גן שורק בניה ניר צבי כפר מרדכי בן זכאי קדרון ראשון לצין גדרה חולדה עשרת לוד אחיסמך מישר בית דגן באר שבע * Other * Shipping Method סוג משלוח עלויות משלוח Price No shipping options Apply wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים גולשים שקנו מוצר זה קנו גם פול ענק - 100 גרם במצרים, הפול נחשב כמאכל הלאומי. הפול עשיר בחלבונים והוא בעל ערך קלורי רב. מבחינה רפואית הפול נחשב משתן, מטהר, מכייח ומחזק. נהוג לאכול את הפול ברוטב פטרוזיליה או עם סלט ואף ניתן להוסיף את הפול למנות פסטה, אורז, מרקים, פשטידות ולחביתות. ₪3 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים חומוס קטן הדס ישראלי - 100 גרם החומוס הוא אחד מהקטניות הראשונות ששימשו למאכל אדם. מוצאו הוא ככל הנראה בצפון הודו, והוא תורבת במזרח התיכון בסביבות 3000 לפנה”ס, קטנייה עשירה זו ומשמשות כחומר גלם למאכל הלאומי הפלפל. גרגירי החומוס עשירים בחלבון, סיבים תזונתיים, ברזל, סידן ומינרלים נוספים החיוניים לבריאות העצם: אבץ ונחושת. כמו כן, גרגירי החומוס עשירים בחומצה פולית החיונית לבנית דנ”א וחומצות אמינו שמאוד חשוב לפני ובמהלך הריון. חומוס אינו משמין עשיר בחלבון ומעורר תחושת שובע עקב הסיבים התזונתייים המצויים בו. ₪2 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים פול מצרי - 100 גרם מוצאו ממרכז אסיה, מחבש ומארצות הים התיכון. בארץ גידלו את הפול עוד בימי התנ"ך, וכבר במקרא הוא נזכר בין הירקות החשובים לאדם – למאכל ולמספוא. במצרים, הפול נחשב כמאכל הלאומי. הפול עשיר בחלבונים והוא בעל ערך קלורי רב. מבחינה רפואית הפול נחשב משתן, מטהר, מכייח ומחזק. נהוג לאכול את הפול ברוטב פטרוזיליה או עם סלט ואף ניתן להוסיף את הפול למנות פסטה, אורז, מרקים, פשטידות ולחביתות. ₪1 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים עדש אדום חצאים - 100 גרם ישנם סוגים רבים של עדשים הנבדלים זה מזה בגדלם ובצבעם. כולן בעלות ערך תזונתי גבוה. עדשים עשירות בחלבון, בסיבים ובברזל והן קלות לעיכול מקיטניות אחרות, לכן הן משמשות חומר גלם מרכזי במטבח הצמחוני. ₪2 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים
פול ענק - 100 גרם במצרים, הפול נחשב כמאכל הלאומי. הפול עשיר בחלבונים והוא בעל ערך קלורי רב. מבחינה רפואית הפול נחשב משתן, מטהר, מכייח ומחזק. נהוג לאכול את הפול ברוטב פטרוזיליה או עם סלט ואף ניתן להוסיף את הפול למנות פסטה, אורז, מרקים, פשטידות ולחביתות. ₪3 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים
חומוס קטן הדס ישראלי - 100 גרם החומוס הוא אחד מהקטניות הראשונות ששימשו למאכל אדם. מוצאו הוא ככל הנראה בצפון הודו, והוא תורבת במזרח התיכון בסביבות 3000 לפנה”ס, קטנייה עשירה זו ומשמשות כחומר גלם למאכל הלאומי הפלפל. גרגירי החומוס עשירים בחלבון, סיבים תזונתיים, ברזל, סידן ומינרלים נוספים החיוניים לבריאות העצם: אבץ ונחושת. כמו כן, גרגירי החומוס עשירים בחומצה פולית החיונית לבנית דנ”א וחומצות אמינו שמאוד חשוב לפני ובמהלך הריון. חומוס אינו משמין עשיר בחלבון ומעורר תחושת שובע עקב הסיבים התזונתייים המצויים בו. ₪2 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים
פול מצרי - 100 גרם מוצאו ממרכז אסיה, מחבש ומארצות הים התיכון. בארץ גידלו את הפול עוד בימי התנ"ך, וכבר במקרא הוא נזכר בין הירקות החשובים לאדם – למאכל ולמספוא. במצרים, הפול נחשב כמאכל הלאומי. הפול עשיר בחלבונים והוא בעל ערך קלורי רב. מבחינה רפואית הפול נחשב משתן, מטהר, מכייח ומחזק. נהוג לאכול את הפול ברוטב פטרוזיליה או עם סלט ואף ניתן להוסיף את הפול למנות פסטה, אורז, מרקים, פשטידות ולחביתות. ₪1 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים
עדש אדום חצאים - 100 גרם ישנם סוגים רבים של עדשים הנבדלים זה מזה בגדלם ובצבעם. כולן בעלות ערך תזונתי גבוה. עדשים עשירות בחלבון, בסיבים ובברזל והן קלות לעיכול מקיטניות אחרות, לכן הן משמשות חומר גלם מרכזי במטבח הצמחוני. ₪2 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים