פול ענק - 100 גרם במצרים, הפול נחשב כמאכל הלאומי. הפול עשיר בחלבונים והוא בעל ערך קלורי רב. מבחינה רפואית הפול נחשב משתן, מטהר, מכייח ומחזק. נהוג לאכול את הפול ברוטב פטרוזיליה או עם סלט ואף ניתן להוסיף את הפול למנות פסטה, אורז, מרקים, פשטידות ולחביתות. ₪3 כמות: הוסף לסל Ship to בחר ארץ אור יהודה אשקלון פתח תקווה קריית אונו קריית גת רמת גן רחובות גיבתון גן שלמה כפר ביל"ו גבעת ברנר סתריה נצר סרני קרית עקרון ישרש גאליה נס ציונה נען גני יוחנן בית עובד רמות מאיר עיינות אירוס מזכרת בתיה בית אלעזרי בית חנן יציץ מצליח כפר הנגיד בית גמליאל באר יעקב רמלה יבנה גן שורק בניה ניר צבי כפר מרדכי בן זכאי קדרון ראשון לצין גדרה חולדה עשרת לוד אחיסמך מישר בית דגן באר שבע * Other * Shipping Method סוג משלוח עלויות משלוח Price No shipping options Apply wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים גולשים שקנו מוצר זה קנו גם אגוז מלך פרימיום - 100 גרם אגוזי מלך רווים בחומצא אלפה לינולנית, חומצת שומן בלתי רוויה מסוג אומגה 3 החיונית לתהליך הביולוגי של הגוף. כיוון שהגוף לא יכול לייצר אותה, עליו לצרוך אותה ממקורות מזון שונים לחומצת השומן יש תפקיד חשוב בבנית תאי מוח ושמירה על תפקודו. האגוזים מכילים רמות גבוהות של אשלגן, ברזל, מגנזיום, אבץ וויטמין E שתורמים למניעת דמנציה ומחלות לב. ₪5 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים פפריקה מתוקה בשמן - 100 גרם פפריקה מתוקה שלמה שנטחנה עם מעט שמן. ₪5 ₪4 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים חומוס ענק בולגרי - 100 גרם החומוס הוא אחד מהקטניות הראשונות ששימשו למאכל אדם. מוצאו הוא ככל הנראה בצפון הודו, והוא תורבת במזרח התיכון בסביבות 3000 לפנה”ס, קטנייה עשירה זו ומשמשות כחומר גלם למאכל הלאומי הפלפל. גרגירי החומוס עשירים בחלבון, סיבים תזונתיים, ברזל, סידן ומינרלים נוספים החיוניים לבריאות העצם: אבץ ונחושת. כמו כן, גרגירי החומוס עשירים בחומצה פולית החיונית לבנית דנ”א וחומצות אמינו שמאוד חשוב לפני ובמהלך הריון. חומוס אינו משמין עשיר בחלבון ומעורר תחושת שובע עקב הסיבים התזונתייים המצויים בו. ₪3 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים פול מצרי - 100 גרם מוצאו ממרכז אסיה, מחבש ומארצות הים התיכון. בארץ גידלו את הפול עוד בימי התנ"ך, וכבר במקרא הוא נזכר בין הירקות החשובים לאדם – למאכל ולמספוא. במצרים, הפול נחשב כמאכל הלאומי. הפול עשיר בחלבונים והוא בעל ערך קלורי רב. מבחינה רפואית הפול נחשב משתן, מטהר, מכייח ומחזק. נהוג לאכול את הפול ברוטב פטרוזיליה או עם סלט ואף ניתן להוסיף את הפול למנות פסטה, אורז, מרקים, פשטידות ולחביתות. ₪1 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים
אגוז מלך פרימיום - 100 גרם אגוזי מלך רווים בחומצא אלפה לינולנית, חומצת שומן בלתי רוויה מסוג אומגה 3 החיונית לתהליך הביולוגי של הגוף. כיוון שהגוף לא יכול לייצר אותה, עליו לצרוך אותה ממקורות מזון שונים לחומצת השומן יש תפקיד חשוב בבנית תאי מוח ושמירה על תפקודו. האגוזים מכילים רמות גבוהות של אשלגן, ברזל, מגנזיום, אבץ וויטמין E שתורמים למניעת דמנציה ומחלות לב. ₪5 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים
פפריקה מתוקה בשמן - 100 גרם פפריקה מתוקה שלמה שנטחנה עם מעט שמן. ₪5 ₪4 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים
חומוס ענק בולגרי - 100 גרם החומוס הוא אחד מהקטניות הראשונות ששימשו למאכל אדם. מוצאו הוא ככל הנראה בצפון הודו, והוא תורבת במזרח התיכון בסביבות 3000 לפנה”ס, קטנייה עשירה זו ומשמשות כחומר גלם למאכל הלאומי הפלפל. גרגירי החומוס עשירים בחלבון, סיבים תזונתיים, ברזל, סידן ומינרלים נוספים החיוניים לבריאות העצם: אבץ ונחושת. כמו כן, גרגירי החומוס עשירים בחומצה פולית החיונית לבנית דנ”א וחומצות אמינו שמאוד חשוב לפני ובמהלך הריון. חומוס אינו משמין עשיר בחלבון ומעורר תחושת שובע עקב הסיבים התזונתייים המצויים בו. ₪3 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים
פול מצרי - 100 גרם מוצאו ממרכז אסיה, מחבש ומארצות הים התיכון. בארץ גידלו את הפול עוד בימי התנ"ך, וכבר במקרא הוא נזכר בין הירקות החשובים לאדם – למאכל ולמספוא. במצרים, הפול נחשב כמאכל הלאומי. הפול עשיר בחלבונים והוא בעל ערך קלורי רב. מבחינה רפואית הפול נחשב משתן, מטהר, מכייח ומחזק. נהוג לאכול את הפול ברוטב פטרוזיליה או עם סלט ואף ניתן להוסיף את הפול למנות פסטה, אורז, מרקים, פשטידות ולחביתות. ₪1 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים