קטניות
סויה קטניה - 100 גרם
מקובל שהסויה התרבותית התפתחה מסוית בר; הסויה השעירה היא המקור העיקרי לגידולי הסויה בעולם. ככל הנראה החלו לגדל סויה בצפון סין ובמרכזה לפני 4,000 שנים, ומכאן התפשטה לכל רחבי המזרח הרחוק.
₪1
עדש אדום חצאים - 100 גרם
ישנם סוגים רבים של עדשים הנבדלים זה מזה בגדלם ובצבעם. כולן בעלות ערך תזונתי גבוה. עדשים עשירות בחלבון, בסיבים ובברזל והן קלות לעיכול מקיטניות אחרות, לכן הן משמשות חומר גלם מרכזי במטבח הצמחוני.
₪2
עדש ירוק - 100 גרם
ישנם סוגים רבים של עדשים הנבדלים זה מזה בגדלם ובצבעם.
כולן בעלות ערך תזונתי גבוה. עדשים עשירות בחלבון, בסיבים ובברזל
והן קלות לעיכול מקיטניות אחרות, לכן הן משמשות חומר גלם מרכזי במטבח הצמחוני.
₪2