פתיתי סויה - 100 גרם מחיר מקורי: ₪10 מחיר: ₪7 כמות: הוסף לסל Ship to בחר ארץ אור יהודה אשקלון פתח תקווה קריית אונו קריית גת רמת גן רחובות גיבתון גן שלמה כפר ביל"ו גבעת ברנר סתריה נצר סרני קרית עקרון ישרש גאליה נס ציונה נען גני יוחנן בית עובד רמות מאיר עיינות אירוס מזכרת בתיה בית אלעזרי בית חנן יציץ מצליח כפר הנגיד בית גמליאל באר יעקב רמלה יבנה גן שורק בניה ניר צבי כפר מרדכי בן זכאי קדרון ראשון לצין גדרה חולדה עשרת לוד אחיסמך מישר בית דגן באר שבע * Other * Shipping Method סוג משלוח עלויות משלוח Price No shipping options Apply wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים גולשים שקנו מוצר זה קנו גם אגוז מלך פרימיום - 100 גרם אגוזי מלך רווים בחומצא אלפה לינולנית, חומצת שומן בלתי רוויה מסוג אומגה 3 החיונית לתהליך הביולוגי של הגוף. כיוון שהגוף לא יכול לייצר אותה, עליו לצרוך אותה ממקורות מזון שונים לחומצת השומן יש תפקיד חשוב בבנית תאי מוח ושמירה על תפקודו. האגוזים מכילים רמות גבוהות של אשלגן, ברזל, מגנזיום, אבץ וויטמין E שתורמים למניעת דמנציה ומחלות לב. ₪5 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים עדש ירוק - 100 גרם ישנם סוגים רבים של עדשים הנבדלים זה מזה בגדלם ובצבעם. כולן בעלות ערך תזונתי גבוה. עדשים עשירות בחלבון, בסיבים ובברזל והן קלות לעיכול מקיטניות אחרות, לכן הן משמשות חומר גלם מרכזי במטבח הצמחוני. ₪2 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים שעועית ברבוניה - 100 גרם שעועית ברבוניה היא שעועית ורדרדה,עם עיטורים אדומים. אמנם לאחר הבישול העיטורים דוהים אבל לוקח לה פחות זמן להתרכך מלאחיותיה החדגוניות. פשוט מבשלים עד שהיא רכה מאד אבל לא מתפרקת ואז מסננים היטב. כמו כל יתר הקטניות, שעועית הברבוניה עשירה בחלבונים ומינרלים כגון סידן וברזל ומכילה כמויות גדולות של ויטמינים מקבוצה B וחומצות אמיניות. השם "קטניות" הוא גם מקור שמם הלטיני והאנגלי של הכליות - Kidneys, הדומות בצורתם לשעועית. מוצא השעועית מצוי במרכז אמריקה, שם גודלה על ידי הילידים עוד בזמן העתיק. עם גילוי אמריקה הגיעה השעועית לאירופה וכיום היא נפוצה בכל העולם. השעועית משמשת מרכיב מרכזי ואף עיקרי למאכל החמין לשבת, בעדות שונות. במקסיקו ובדרום ארצות הברית השעועית נחשבת למאכל הלאומי - בייחוד שעועית ברוטב עגבניות חריף עם צ'ילי. מחית שעועית מטוגנת היא תוספת המלווה מנות מזון רבות במקסיקו. טיפ: כדי לבשל שעועית יבשה יש להשרותה כשעה לפני הבישול במים רותחים או לזמן ארוך יותר במים קרים. ₪2 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים רצועות סויה - 100 גרם ₪10 ₪7 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים
אגוז מלך פרימיום - 100 גרם אגוזי מלך רווים בחומצא אלפה לינולנית, חומצת שומן בלתי רוויה מסוג אומגה 3 החיונית לתהליך הביולוגי של הגוף. כיוון שהגוף לא יכול לייצר אותה, עליו לצרוך אותה ממקורות מזון שונים לחומצת השומן יש תפקיד חשוב בבנית תאי מוח ושמירה על תפקודו. האגוזים מכילים רמות גבוהות של אשלגן, ברזל, מגנזיום, אבץ וויטמין E שתורמים למניעת דמנציה ומחלות לב. ₪5 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים
עדש ירוק - 100 גרם ישנם סוגים רבים של עדשים הנבדלים זה מזה בגדלם ובצבעם. כולן בעלות ערך תזונתי גבוה. עדשים עשירות בחלבון, בסיבים ובברזל והן קלות לעיכול מקיטניות אחרות, לכן הן משמשות חומר גלם מרכזי במטבח הצמחוני. ₪2 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים
שעועית ברבוניה - 100 גרם שעועית ברבוניה היא שעועית ורדרדה,עם עיטורים אדומים. אמנם לאחר הבישול העיטורים דוהים אבל לוקח לה פחות זמן להתרכך מלאחיותיה החדגוניות. פשוט מבשלים עד שהיא רכה מאד אבל לא מתפרקת ואז מסננים היטב. כמו כל יתר הקטניות, שעועית הברבוניה עשירה בחלבונים ומינרלים כגון סידן וברזל ומכילה כמויות גדולות של ויטמינים מקבוצה B וחומצות אמיניות. השם "קטניות" הוא גם מקור שמם הלטיני והאנגלי של הכליות - Kidneys, הדומות בצורתם לשעועית. מוצא השעועית מצוי במרכז אמריקה, שם גודלה על ידי הילידים עוד בזמן העתיק. עם גילוי אמריקה הגיעה השעועית לאירופה וכיום היא נפוצה בכל העולם. השעועית משמשת מרכיב מרכזי ואף עיקרי למאכל החמין לשבת, בעדות שונות. במקסיקו ובדרום ארצות הברית השעועית נחשבת למאכל הלאומי - בייחוד שעועית ברוטב עגבניות חריף עם צ'ילי. מחית שעועית מטוגנת היא תוספת המלווה מנות מזון רבות במקסיקו. טיפ: כדי לבשל שעועית יבשה יש להשרותה כשעה לפני הבישול במים רותחים או לזמן ארוך יותר במים קרים. ₪2 הוסף לסל wishlist.addcustomwishlist אישור הוסף לרשימת מעודפים